1

Tonzon

Tijdens de overstap10daagse verloten we één vloerisolatie-pakket t.w.v. € 1000,-.

Wat is vloerisolatie?

Het is goed voor het milieu om de vloer van je begane grond te isoleren. Na vloerisolatie gebruik je volgens Milieu Centraal op jaarbasis gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt 200 euro per jaar op je energierekening en 600 kilo CO2-uitstoot. Een geïsoleerde vloer is niet alleen minder koud aan je voeten, je huis is ook gelijkmatiger warm, je voelt minder tocht en je hebt geen last meer van vocht vanuit de kruipruimte. Vloerisolatie is makkelijk aan te brengen als je een hoge kruipruimte onder de vloer hebt. Maar ook zonder (of met een lage) kruipruimte is het isoleren van je vloer mogelijk.

Zo werkt het Tonzon systeem

TONZON vloerisolatie werkt met 'thermoskussens' die in 1980 in Nederland zijn uitgevonden. De luchtkussens ontstaan doordat er isolerende folie op een ingenieuze manier onder de vloer - in de kruipruimte onder je huis dus - wordt opgehangen.

 

tonzon-blokje.jpg

Met dit systeem wordt de warmtestraling van de vloer vrijwel tot nul gereduceerd. De vloer wordt daardoor warmer en je bespaart een hoop energie.

Het Tonzon systeem past door ieder luikje, kan ook in krappe kruipruimtes worden toegepast en het geeft veel minder overlast en er zijn geen vrachtwagens nodig.

Dubbele aanpak stopt vocht

Een stevige Bodemfolie op de bodem van de kruipruimte stopt de verdamping van vocht. Daardoor kan geen vocht uit de bodem meer doordringen in de woning. De warme vloer en lagere luchtvochtigheid geven schimmels en huisstof mijten nauwelijks nog kans. De muffe geur uit de kruipruimte verdwijnt voorgoed. De gecombineerde aanpak met Thermoskussens en Bodemfolie is de perfecte basis voor een comfortabele, energiezuinige en gezonde woning.

Meer weten? Ga naar de Tonzon site!